Diensten

Bloens heeft vele mogelijkheden! Hieronder vind u uitgebreide informatie over de specifieke onderdelen. Uiteraard zijn alle onderdelen met elkaar te combineren, Zodat u alles helemaal naar uw wensen kunt inrichten. Wij zullen ons uiterste best doen uw wensen uit te Laten komen! Neem gerust contact met ons op zodat wij samen naar uw wensen kunnen kijken.

BALLONARTIEST

Onze Ballonartiest maakt de leukste balloncreaties. Niet alleen het hondje dat u waarschijnlijk voor ogen heeft, bijna niets is te gek. In een handomdraai maakt zij een slang, eend, aap, paard, olifant, prinses, superheld, vogel, vis, kroon en nog heel veel meer. Het maken van de ballonnen is mogelijk als het lieve clowntje Bloen, de lieve maar stoere piraat Bloeny of de vriendelijke heks Bloena. Heeft u het liever niet zo gek dan is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om als ballonnendame te komen. Of heeft u zelf een thema feest en wilt u dat het in het thema past? Neem gerust contact op en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Ballondecoraties

Wij maken de mooiste ballondecoraties voor iedere gelegenheid. Zoals ballonpilaren, ballonbogen, tafeldecoraties en heliumballonnen. Van jouw idee maken wij de meest originele creaties, bijna alles behoort tot de mogelijkheden. Van een klassieke pilaar tot een superhelden pilaar en van een chique ballonnenboog tot een oceaan-thema ballonnenboog Wij zullen er alles aan doen om uw idee werkelijkheid te laten worden.

Cadeauballonnen

Wilt u eens iets anders dan een envelopje of cadeaubon laat het geld de cadeaubon of het cadeau dan verpakken in een cadeauballon. Zo weet u zeker dat het een goede indruk achter laat, want zeg nou zelf iedereen is toch gek op ballonnen!

Ballontraktaties

Wilt u een originele traktatie uitdelen bij uw kind op school of bij een ander feestje? Dan zijn de ballontraktaties zeer geschikt. Wat dacht u van een pinguïn, prinsesjes, aapjes, lieveheersbeestje of bloemetjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een leuke bellenblaas, wat fruit of een zakje chips is de traktatie helemaal compleet. Helemaal ideaal om de wat sobere gezonde traktaties op te leuken!

SCHMINKEN

Wij proberen om van iedere wens een klein kunstwerk te maken en wij dagen onszelf graag uit! Of uw zoon nu een stoere draak op zijn arm wilt of dat uw dochter misschien een hele mooie bloemen fee wilt worden? Wij doen ons uiterste best om iedereen met een glimlach van de stoel te laten stappen. En schminken hoeft helemaal niet alleen voor kinderen te zijn, ook voor de tieners en volwassenen kan het leuk zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi eye design? Ook heel leuk te combineren met glittertattoos. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een leuke bellenblaas, wat fruit of een zakje chips is de traktatie helemaal compleet. Helemaal ideaal om de wat sobere gezonde traktaties op te leuken!

Glittertattoo

Glittertattoos zijn op het moment helemaal in en zeg nou zelf: het is ook heel erg leuk! Een mooie tattoo met glitters die wel 5 tot 7 dagen blijft zitten. Je kan kiezen uit heel veel diverse kleuren en sjabloons. Wij maken onze sjabloons zelf dus heeft u een bepaald thema of wilt u uw bedrijfslogo als glittertattoo, dan behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Graag willen wij dit wel ruim van tevoren weten. Ook heel leuk te combineren met schminken

Tijdelijke tattoo

De tijdelijke Tattoo's van Ladot zijn een heel leuk alternatief voor de glitterttattoo, zeker voor de wat ouderen jongens en meisje en natuurlijk voor volwassenen. Gewoon zwart of opgeleukt met kleur,glitters en steentjes je kunt er eindeloos mee variëren. De tattoo's worden met een staan op de hui aangebracht (gestempeld) met een watervaste body make-up. deze blijft afhankelijk van de huid een aantal dagen zitten. Maar is ook te verwijderen met make-up remover op oliebasis of met babyolie.

Bellypaint

Ben je zwanger of geven jullie een babyshower voor jullie vriendin? Wil je het kleine wondertje in jouw buik op een leuke manier vastleggen? Dan is een bellypaint een onwijs leuk idee. De bellypaint kan het best gemaakt worden tussen de 34 en 36 weken van de zwangerschap omdat de buik dan heel mooi rond is en je hier de mooiste resultaten mee krijgt. Laat ons een mooi ontwerp maken of heb je misschien zelf een idee? Wij weten zeker dat we samen tot een prachtig ontwerp komen.

DUO

Heeft u een Groot Feest, of kunt u niet kiezen en wilt u gewoon alles in 1? Dan is ons Duo de Beste Optie! Deze vrolijke dames, maken ieder feest af met hun Ballonnen glitters en schmink. In hun fleurige kledij ziet het er op uw gelegenheid direct feestelijk uit. Ze maken de mooiste kunstwerken volledig naar wens. Dus graag alles in 1 Boek dan dit geweldige Duo.